Начин на плащане

Предлагаме единствено плащане в брой при доставка посредством наложен платеж. В някои случаи е възможно да заплатите посредством банкова дебитна или кредитна карта в офис на куриерска фирма след предварително уточняване на възможността за това в конкретния куриерски офис на доставка.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 5 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма Econt, Speedy, Rapido или Bulpost. Цените за доставка може да намерите в раздел Условия за доставка – тук

При доставка на стоката плащате предварително уточнената дължима сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили допълнителна услуга като фиксиран час за доставка или специални условия за доставка, застраховка и опаковка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката посредством потвърждение изпратено на Вашия електронен адрес или по телефона по време на потвърждение на Вашата поръчка.