parallax background

ДРЕВНА ДУША СЪВРЕМЕННО МИСЛЕНЕ

Природата учи човека на равновесие и хармония

Народните методи на лечение са възприели жизнените принципи на природата и са ги приложили на практика, превръщайки природните тайни в отвари и лекарства. Съвременната технология е уловила природната същност, нейната душа и е повишила своята ефективност,като обединява природните активни принципи с най-модерните изследвания. Това е духът на NOOK DIFFERENCE HAIR CARE. Това е философията, когато се грижи за вашата коса. Основата на тези продукти се гради на страст и уважение към косата.Всеки човек е различен. Ние вярваме, че връщането към природата днес не трябва да бъде само модерна тенденция, а природното трябва да послужи за основа на етичен принцип ,от който трябва да се черпи, за да се преоткрият скъпоценни дарове. NOOK DIFFERENCE HAIR CARE възниква от този прекрасен баланс. Отнасяме се към кожата и косата с доброта, подчертаваме техните достойнства и коригираме в най-често срещаните проблеми, за да ги върне към естествения им баланс. Използваме най-модерната технология, която търси своя дух в най-старата традиция. Защото ако можем да избираме, ние избираме най-доброто. Ние използваме иновативни активни съставки,които създават продукти, които просто работят.С древна душа и модерна мисъл.Внимателен подбор на активни съставки от естествен произход, съчетани с най-съвременните и модерни технологии в козметиката, вдъхнови нашата лаборатория за изследвания и развитие да създаде формулата на новата лечебна линия на NOOK DIFFERENCE HAIR CARE.Линията е разделена на 6 семейства за специфично и ефективно лечение на основните проблемипри скалпа и косата:

ENERGIZING

Стимулираща, енергизираща, подсилваща, защитаваща

Аромат на кардамон и пименто

Специфично лечение, формулирано за предотвратяване и противодействие на различни видове косопад (алопеция)– както от сезонен , така и от андрогенетичен характер. Укрепва слабите и изтъняващи структури на косата. Формула с иновативни активни съставки като: VitalHair Complex® и Honey Matte Complex®.

PURIFYING

ПОЧИСТВАЩА, ДЕТОКСИРАЩА, УСПОКОЯВАЩА, ЗАЩИТАВАЩА

Аромат на черен пипер

Линия, специално проектирана за лечение на коса и скалп, както при мазен, така и при сух пърхот. Формула, съдържаща масло от черен кимион, масло от нийм, цинков пиритион и пироктон оламин. Незаменима процедура за дълбоко почистване на коса и скалп. Мощните активни съставки на тази серия продукти за коса изпълняват фундаментално термопречистващо действие.

RE-BALANCE

РЕБАЛАНСИРАЩА, СТАБИЛИЗИРАЩА, УСПОКОЯВАЩА, ДЕТОКСИРАЩА

Аромат на мирта и джинджифил

Лечебна линия, специално проектирана да предотвратява и противодейства на образуването на излишен себум. Идеално балансиращо лечение за кожа с променено pH, възстановяващо физиологичния баланс на скалпа. Многофункционалното и деликатно действие на серията е щадящо и я прави подходяща за използване с други видове лечение. Формулирата на серията се базрира на масло от Neem и HoneyMatte Complex®.

REMEDY

Детоксикираща оксидираща, стимулираща, успокояваща

Аромат на равнец и касис

Линия за лечение, специално проектирана като професионален ритуал за предварителна обработка и започване на терапия. Оригиналният й състав има множество свойства, подходящи за всеки вид скалп. Формула с екстракти от репей, ментол, коприва и глицерин.

LENIDERM

УСПОКОЯВАЩА, ОБЛЕКЧАВАЩА, БАЛАНСИРАЩА, ЗАЩИТАВАЩА

Аромат на ревен

Лечебна линия, специално проектирана за хора със зачервена, чувствителна и раздразнена кожа. При наличие на сърбеж, незабавно облекчава чувството на дискомфорт и дава незабавно успокоение. Подходяща за коса с деликатна и крехка структура. Формулата съдържаща ефективните активни съставки – Zanthalene® и Defencil® . Те са известни с своя противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект и стимулират производството на разтворим колаген, който е от съществено значение за обновяването на клетките.

REPAIR

ВЪЗТАНОВЯВАЩА, ПОДХРАНВАЩА, РЕКОНСТРУИРАЩА, ПРИДАВАЩА ОБЕМ

Аромат на дива смокиня

Специализирана лечебна серия, разработена за слаба, увредена, стресирана и третирани коси. Лекува и преструктурира косата, като добавя укреяпващ филм към външния слой на косъма. Хидратира и тонизира сухия скалп. Има антиоксидантно действие и подобрява еластичността. Формулирата съдържа аминокиселини от зелен грах, морски колаген, кератинови аминокиселини и Bio-Energizer от морски водорасли.